High Tech TrickleTowers met Sieve

High Tech TrickleTowers met Sieve

trickletower-sievetrickletower-sieve

Trickle Tower  nr 1

High Tech Trickle Tower met Sieve : zet op effectieve wijze schadelijke, opgeloste afvalstoffen (zoals eiwitten, ammonium, nitriet etc. ) in het vijverwater om naar onschadelijke verbindingen. Dit soort filters hoort tot de top als het gaat om filtratie van koivijvers en koi kweek. Doordat het water van boven naar beneden valt verrijkt het zich met zuurstof. De zuurstof is essentieel voor de omzetting van NH4/Nh3 naar No2 en No3. Daarbij hebben de goede filter bacteria ook zuurstof nodig om te leven.

De beste manier van filteren en hier speciaal laten maken met Sieve in de bovenste verdieping. Onder de sieve nog 4 verdiepingen . De High tech Tower is van goede zware Kwaliteit. geen 3000 euro maar bieden v.a. 500 euro via marktplaats.nl:

Hoe meer vissen in een vijver zwemmen, hoe meer afval ontstaat. Aërobe bacteriën (bacteriën die in een zuurstofrijke omgeving voorkomen) breken dit afval af tot nitraat, een stof die minder schadelijk is voor de waterkwaliteit.Om Koi optimaal gezond te houden, is een goede waterkwaliteit erg belangrijk. In een vijver met optimale waterwaarden zullen Koi zich prettiger voelen en wordt de groei en ontwikkeling van de vissen gestimuleerd. Een trickletower is een ware aanwinst voor elke vijver of quarantaine inrichting.

Reactie plaatsen

Koi, koi en nog eens koi !!

Onze vijver word gefilterd voor ultieme waterkwaliteit. 

We have over 9000 articles!