Page content

Koi sites die de moeite waard zijn

kohaku-vergadering_koi-op internetIn elk hoekje van het internet is wel informatie te vinden. Relevante of geen relevante informatie, tja dat is aan jezelf. Af en toe lijkt het wel een spinneweb waar je niet uitkomt. Wat is nu wel waar en wat is nu niet waar.Zoeken in Google geeft af en toe zo veel verschillende antwoorden dat door de bomen het bos niet te vinden is. Adverteerders eindigen bovenaan, terwijl misschien de meest relevante site die kan antwoorden op uw vraag helemaal niet in de eerste pagina voorkomt.

Om de weg een beetje korter te maken hebben we besloten een categorie aan de site toe te voegen waar we links gaan delen van sites over koi die u verder kunnen helpen. We nemen een stapel wegwijzers in de rubriek startpagina’s en vertellen u meer over de verenigingen in den landen. Daarbij nog een Special , niet voor iedereen weggelegd als webmaster, dus zeker de moeite waard en een pagina met echte koidealers met winkels, voorraad en goede koi.

We willen deze pagina’s zo goed mogelijk vullen, dus als u suggesties heeft mail ze dan even of laat een reactie achter.

Koi op het internet

Laat eens van je horen...

Comment Section

6 reacties op “Koi sites die de moeite waard zijnDoor Bob op 25 april 2012

Beste Engel Kromhout van der Meer,

Over de jongens van Koiquestion bestaat inderdaad geen twijfel. Volg de links en je zult zien dat ze prominent aanwezig zijn in onze lijst.

Bedankt voor je reactie.

Groeten

Bob BuurmanDoor Bob op 25 april 2012

Erik,

Over de forums was is nog bezig maar moet eerlijkheidshalve zeggen dat de hobbyistenkoiforum.nl nog niet op mijn lijst stonden. Moet ook eerlijk zeggen dat ik daar nog niet ben geweest.

Goede ervaringen daarmee, of ben je stiekem de webmaster, haha

Groeten

Bob


Door Eduard op 28 april 2012

Koipedia is bij uitstek geschikt voor koi hobbyisten.


Door fishtalesfishing.com op 8 oktober 2012

I think that what you composed was actually very reasonable.
But, what about this? suppose you were to write a awesome
headline? I mean, I don’t want to tell you how to run your website, but suppose you added something to possibly get people’s attention?
I mean Koi sites die de moeite waard zijn Vijver Koi is a little vanilla.
You might peek at Yahoo’s home page and see how they create article titles to get people interested. You might add a video or a pic or two to get readers excited about everything’ve written.
In my opinion, it could bring your website a little livelier.

Plaats een reactie


*