Koi Ziektes

Koi Ziektes

koi-ziektes- handboek-cursusNooit Koi Ziektes

Iedereen wil zorgeloos van zijn vijver genieten. Er is niets mooier dan een vijver vol enthousiaste dolle koi die denken dat ze om de haverklap een hand voer krijgen.  Nu in de zomer hebben we ook volop kunnen genieten van de lange dagen en de uren zon. We zaten meer buiten dan binnen. Helaas brengt de herfst hier een beetje verandering in en word het weer wat natter en guurder. Voor de koi nog eigenlijk weinig verschil.

Water is iets gedaald in temperatuur, wind dat voel je niet onder water , laat staan de regen. Ook geen probleem voor onze juweeltjes. Wij zijn eigenlijk degene die terugtrekken. Wij worden nat, en wij hebben het koud en in het donker zo rond half acht nog buiten zwerven doet ook niemand. We verliezen de dagelijkse controle en naarmate het weer steeds kouder word word de aandacht van de koi weggetrokken.

Eigenlijk een foute boel, want dat zou inhouden dat koi alleen in de zomer de nodige aandacht krijgt. En we zijn zo dol op onze vissen. En daar gaat het vaak ook fout. Minder zicht is minder controle. Parasietjes, bacteriën, krijgen dan vaak hun kans. De filter word wat minder schoongemaakt, het water wat minder ververst en voor dat we het weten gaan de winterkappen of afdekking er al op en verversen we helemaal niet, wat helemaal funest is.

Daarom hebben we een super essentieel produkt gevonden wat helpt tegen problemen in de vijver . Het Koi ziekte Handboek. Je denkt ja weer een handboek maar nee, ik lees ook niet graag en als een koi op zijn kant ligt valt er aan lezen ook geen resultaat meer te behalen. Nee gekoppeld aan het boek zit een online Video Cursus .

U kunt ten alle tijden bij de video cursus en u doorloopt deze dan ook op eigen tempo.  U kunt herhalen, doorspoelen, even nadenken weer herhalen, geen zin meer. morgen verder. Weer in loggen morgen en yo. Cursus afgerond en gesnapt. Op uw eigen tempo !!!! Week later is het materiaal al weer in het hoofdje weggeëbd en kunt u zich niet alles meer voor de geest halen. Geen probleem. Loggen we in en daar is de cursus weer.

Is dat niet een waardevol gegeven. Uw koi ziekte handboek met videocursus gewoon altijd bij de hand. Klik op het boek en lees wat u allemaal te wachten staat. Een must voor de Koi Liefhebber.koi-ziektes- handboek-cursus

 

 

 

Reactie plaatsen

Koi, koi en nog eens koi !!

Onze vijver word gefilterd voor ultieme waterkwaliteit. 

We have over 9000 articles!