Japanse Koi op het Internet

koi_op-het-internetNaast de website van ons; Vijverkoi.nl is er natuurlijk op het internet van alles te vinden over koikarpers en vijvers. Het world wide web staat vol met allerlei forums, hobbysites en pagina's van verenigingen en winkels. Tientallen webshops en marktplaats achtige sites overspoelen onze vijverhobby met producten en diensten.

In dit rubriekje willen we toch de aandacht geven aan een aantal van de sites, waarvan wij denken dat deze waardevol zijn voor jou als koi en vijverfanaat. Surf er eens langs en wie weet wat je allemaal niet te weten komt.

Misschien mis je iets in de lijst of wil je graag iets toevoegen. Mail het ons en dan kunnen we de lijst nog completer maken. info@vijverkoi.nl

Koi verenigingen Nederland, vijverkoi.nlKoiverenigingen in Nederland. In deze categorie staan de twee grootste van Nederland vermeld met natuurlijk de links naar de sites. Beide organiseren ze de welbekende shows omtrent de Nishikigoi hier in het altijd zonnige Nederlandse.

 

 

koi_vijver_startpagina_logoDe startpagina's , goedbegin pagina's, boogoolinks, noem ze maar op. Sites waar je snel kunt vinden wat je zoekt. Misschien zoek je een dealer in je regio, wil je eens meekijken in de vijver bij de hobbyist of zoek je backlinks voor je site. Allemaal dingen die mogelijk zijn met dit soort pagina's. De gouden Gidsen , De Wegwijzers in de koi-wereld hier voor u verzameld.

 

waardevolle sites met koi informatie

Een aantal sites op het internet verdienen toch wel de stempel : Zeer waardevol!. Een absolute Tip !. Deze site moet u echt regelmatig bezoeken want ze staan vol relevante en waardevolle informatie die u echt kunt gebruiken. De koi vereniging en forum sites zijn dat natuurlijk ook echter zitten bij deze categorie de sites net iets anders in elkaar, vandaar een aparte rubriek met mijn aanraden om te bekijken. Vijverkoi.nl valt er ook onder maar zal ik niet vermelden. Alleen als je beloofd af en toe een keer terug te komen. Kent u zo'n site en staat hij er nog niet bij. Effe Melden dan. Thanx.

 
Reactie plaatsen