Page content

Vijver lek verhelpen, repareren EPDM (video)

epdm-le-gardenier_vijverkoi

EPDM Vijverfolie in 3d

Bij een hoogwaardige vijverbedekking is het mogelijk aanpassen en lekkages te repareren. Het gaat hier over de EPDM folie en Polyester.  Belangrijk is wel dat alles van te voren goed schoongemaakt word en goed ontvet. In het filmpje hebben we een extra bodemdrain gemonteerd in een bestaande vijver. Daarbij is de verbindingstunnel gesloten en  moet hier ook een stuk ingemaakt worden.

De folie die we gebruiken is van de firma Ecolan. Deze hoogwaardige folie  is ideaal voor bodemafdichting van tuin- en siervijvers. Elasticiteit is de grote truc. Rekbaar tot wel 400 %. Tegen kan de folie tegen de vorst en tegen hoge temperaturen. De verlijming onderling gaat als een speer evenals op hout, steen, beton, etc.

Waterdicht voor 10-tallen jaren.alles dicht epdm ecolan liekoi

Ook wortelgroei vormt geen probleem en de folie is weekmaker vrij dus staat geen giftige stoffen af die schadelijk zijn voor onze vijvervissen en waterplanten. De folie is 100% UV- en ozonbestendig, wat het geschikt maakt voor zonrijke locaties.

Duurzaam

Ecolan vijverfolie kan prefab en op maat worden geleverd in iedere gewenste afmeting en is dus snel en eenvoudig aan te brengen. De hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid is verzekerd: Ecolan rubber vijverfolie heeft een verwachte levensduur van tenminste 30 jaar.

Liekoi & Le Gardenier

In de video ziet u Le Gardenier samen met Liekoi de reparatie uitvoeren. Zij zijn gecertificeerde applicateurs van Ecolan folie en wilt u een  perfecte vijver voorzien van EPDM folie dan zijn deze partijen ten zeerste aan te raden. De lijst van referenties is enorm. Van ronde vijvers, raar gevormde vijvers tot  koivijvers. Ter plaatse 3d gelast. Strak en  uniek in de vijverwereld.

Laat eens van je horen...

Comment Section

1 reactie op “Vijver lek verhelpen, repareren EPDM (video)


Door wil christiaans op 20 april 2013

hoe weet ik of ik EPDM folie in mijn vijver heb?

Plaats een reactie


*