Page content

Stappenplan Vijver aanleggen.

koivijver_aanlegVan waterpartij tot zwemvijver

De keuze voor een vijver aanleggen is vaak persoonlijk, ieder met zijn eigen idee en beeld over de inrichting en uitstraling van het geheel. Ook de keuze van type vijver aanleggen kan verschillen van mens tot mens. De een wil een natuurlijke vijver, de ander een moeras, tegenwoordig kennen we de zwemvijvers of misschien word het wel een vijver met Koikarpers.

Het evenwicht tuin en water bij een vijver aanleggen.

Het is zaak dat de vijver bij de inrichting van de tuin past. Het kan zijn dat u besloten heeft de gehele tuin opnieuw aan te leggen. In dit geval kunt u de nieuwe materialen, zoals bestrating, terras en gazon, aan laten sluiten op uw vijver ideeën of wensen. Wellicht heeft u al een idee over de vorm, inrichting of functie van de vijver.
Ondanks deze mogelijke ideeën beginnen we bij het begin van het proces. Een stappenplan voor vijver aanleggen. We

Planning is Goud waard.

Ook voor de mensen die al een vijver hebben en bijvoorbeeld een aanpassing of uitbreiding willen realiseren is het nuttig de stappen te volgen. De begin stappen in een vijver aanleggen  zijn van groot belang op de slagingskans, visuele resultaten en de portefeuille.
We gaan vooraf een aantal zaken goed bekijken. Sla deze stappen niet over en maak de keuzes wel overwogen. Hiermee voorkomt u in de toekomst kosten voor eventuele technische aanpassingen of herinrichting van de bestaande vijver. Daarnaast voorkomt u hiermee een teleurstellend visueel eindresultaat.

Klik om verder te gaan naar stap 1 op onderstaande link

Stap 1 Keuze soort Vijver

 

Laat eens van je horen...

Comment Section

0 reacties op “Stappenplan Vijver aanleggen.

Plaats een reactie


*