Vitalisers


DE VITALISERGebaseerd op het herinneringsvermogen van water kan er ook energetisering van water plaats vinden als het wordt geleid langs energetische dragers, waarbij door overdracht via resonantie het water wordt behandeld. Van groot belang bij de keuze van de energetische drager is de kwaliteit voor gezondheid en de blijvende werking van de resonantieoverdracht.
De natuurlijke weg door bergbeken en aarde-gesteentes die bronwater gaat voordat het in de bron ‘te voorschijn’ komt kan 'natuurgetrouw' gerealiseerd worden met werveling in combinatie met overdracht door resonantie waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke energetische dragers (waaronder de energie van edelstenen en kristallen.
Water weer  levensopbouwend en vitaal maken, is de missie van natuurgenezer Boudewijn Leliveld. Hij houd zich al meer dan 10 jaar bezig met energie, vibraties en frequentie-informatie en heeft daaruit apparatuur ontwikkeld die verarmd en belast leidingwater kan transformeren tot (drink) water van uitstekende kwaliteit en vitaliteit.

Verandering van structuur door verandering van frequentie-informatie. Direct na de hoofdkraan op de waterleiding gemonteerd, herprogrammeren de door Leliveld ontworpen vitalisers het doorstromende water met behulp van een voretex beweging en de toediening van frequenties. Het resultaat: leidingwater dat van belast en futloos tot vitaal water wordt. Naast als huishoudelijke (drink)water kan dit gerevitaliseerde water ook worden toegepast in allerhande bedrijfssituaties: landbouw, vee-teelt, kapsalons, zwembaden, sauna's, ziekenhuizen en als industrieel water.

 

SOORTEN VITALISERS

Er zijn meerder soorten modellen vitalisers. Deze staan hieronder afgebeeld.
Voor de vitalisers geldt allen , niet goed geld terug. Kom eens proberen en ervaar het zelf.

Voor Aanschaf en prijzen kunt u kijken op De Vijverkoishop.nl

 Reisvitaliser
Dit is een zeer kleine vitaliser, geschikt om te installeren op de boot, in de caravan of camper door de gebruikte diameter van 10 mm. Deze vitaliser kan aan de tuinslang gekoppeld worden via een Ook geschikt voor vijvers tot 5 m3, of bijvullen van bakken/aquarium.
 Kraanvitaliser
Deze vitaliser kunt u zeer eenvoudig op uw kraan draaien. Op deze manier heeft u vitaal water uit 1 kraan. Bijvoorbeeld toe te passen in de keuken of badkamer.
 Vitale pen
Luxe uitvoering van de Liquido Vitale pen. Deze fraai vormgegeven pen neemt u nog makkelijker mee. Even roeren en de te consumeren vloeistof is vitaal, zacht en beter van smaak.
 Euro vitaliser
Deze leidingvitalise is specifiek geschikt gemaakt voor situaties die aarding nodig hebben, bijvoorbeeld voor planten te kunnen wortelen en mensen die te weinig innerlijke rust hebben.
 Gotja
Deze roestvast stalen massieve Vitaliser heeft dezelfde kracht als de Ouro Boros, maar is kleiner en daarom vooral geschikt als de inbouwruimte beperkt is. Ook geschikt voor vijvers, waar weinig ruimte tussen de leidingen is.
 Oriental
Deze vitaliser valt op door zijn exclusieve vormgeving en de
gebruikte materialen. Hij kan worden toegepast in drinkwater-leidingsystemen waarbij de vitaliser als tappunt kan worden geinstalleerd. De uitvoering met een laagje 18-karaats goud levert een functionele bijdrage aan
de waterkwaliteit. Goed voor gebruik thuis of op kantoor.
 Ouroboros 22 mm
Deze Vitaliser met veel power is geschikt voor particulier als professioneel gebruik. De standaarduitvoering is in dubbelwandig roestvrij staal en toe te passen in leidingsystemen tot 32 mm. De toevoeging van schelpkalk in deze Vitaliser werkt zeer helend op geopatische belasting (aardstralen) en op het functioneren van organismen. Voor vijvers tot 30 m3.
 Ouroboros 2 duims
In situaties waarin (momenten van) grote watertoevoeren zijn, is de aanvoerleiding groter dan 1 duims kunnen we een op maat gemaakte Vitaliser leveren, bijvoorbeeld deze 2 duims. Werking en functie zijn het zelfde als de Ouro Boros (1 duims). Voor vijvers tot 80 m3.
Ouroboros 3 duims
Zelfde werking als de Ouroboros 22 mm en 2 duims, maar in een 3 duims dimater.
 Energieplaat (de Lamina Radiazione)
Ronde plaat van roestvast staal, waar de inter-moleculaire ruimte geïnformeerd is met een frequentie, die absorberend werkt. Frequenties die een piekmoment hebben, (hoogfrequente straling en straling van elektromagnetische velden) ,worden door het organisme als lichaamsonvriendelijk ervaren. Deze geven negatieve biologische effecten.bijv. zoals bij de mens; hoge bloeddruk, uitputting hyperactiviteit, verzuring, stijfheid enz... De energieplaat buigt deze straling in het organisme zoveel mogelijk om, zodanig dat negatieve biologische effecten geneutraliseerd worden.
 
Brandstof Vitaliser NIEUW NIEUW NIEUW
De brandstof Vitaliser. Kan worden gebrukt voor benzine en diezel. Uw besparing ligt tussen de 5 en 10 %. U plaats deze na het brandstoffilter.

Reactie plaatsen