Winter Wonderland Wedstrijd, de www!

Winter Wonderland Wedstrijd, de www!

Sneeuw wedstrijd 2012 vijverkoiIt’s gonna be a white white carnaval, without You !! Haha, Ja mensen we hebben weer een wit laken in de tuin en daarom gaan hebben we een leuke wedstrijd voor jullie koi en vijver liefhebbers.

Post uw mooiste foto van uw Nederlandse Sneeuw Vijver/Koi momenten, op http://www.facebook.com/vijverkoi of mail ze naar info@vijverkoi.nl .

Like dan even het berichtje en win fantastische prijzen.  U kunt winnen: Kinshi Eco Power, Takzumi Yugen voer, Aki Haru voorjaarsvoer.

Bekendmaking van de winnaar op:

25-02-2011.

1e Prijs Kinshi Eco power t.w.v. € 80,-  Kinshi Eco Power bestrijdt en voorkomt de groei van draad- en zweefalgen op biologisch verantwoorde manier. Zonder giftige bijwerkingen te hebben onttrekt Kinshi Eco Power de voeding voor de algen waarop deze verhongeren en afsterven. De afgestorven algen kunnen door de filter worden opgenomen en verwerkt door bacteriën. Naast de werking op algen verbeterd Kinshi Eco Power de waterkwaliteit en bevordert de helderheid van het water.

2e Prijs Takazumi Yugen t.w.v. € 37.50 Yugen is een bacteriële immuunmodulator met een weergaloos effect op het immuunsysteem van de Koi. Yugen hoeft slechts vier maal per jaar vijf dagen achtereen gevoerd te worden in plaats van het normale voer. Hiermee geeft u uw Koi in zeer korte tijd een volledig ontwikkeld en optimaal functionerend immuun-systeem!

3e Prijs Aki Haru Voorjaarsvoer van Liekoi t.w.v. 25 euro ,

Aki Haru Wheat Germ Voer. Dit is de nieuwe telg uit onze eigen voerlijn. Een voer uit plantaardige producten welke licht verteerbaar is. Het lage eiwitgehalte is ideaal voor het voeren bij lage temperaturen. De tarwekiemen verbeteren de spijsvertering en bij koelere temperaturen zal de uitscheiging van ammoniak minimaal zijn. Dit is natuurlijk een must omdat de filter ook naar een laag pitje gaat.
Aki Haru voert u van af 6 graden. Dit voer is ook weer officieel aangemeld bij de NVWA onder nr. 09119840, dus is een erkend goed voer en niet een cheap voertje die u overal koopt tegen te veel geld.

Reactie plaatsen

Koi, koi en nog eens koi !!

Onze vijver word gefilterd voor ultieme waterkwaliteit. 

We have over 9000 articles!